Özkan ALTUN, resmi olarak Ak Partiden Bünyan Belediye Başkan Adayı oldu

Özkan ALTUN, resmi olarak Ak Partiden Bünyan Belediye Başkan Adayı oldu

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi merakla beklenen Cumhur İttifakı Kayseri Belediye Başkan Adayları düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Toplantıya Ak Parti Milletvekilleri, İl Başkanları,  Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, “El ele vererek ayrıştırmadan bu şehrin değerlerini ön plana çıkartacağız” dedi.

Mustafa Çelik, “ 4 yılda 20 yıla bedel projeler yaptık. Bugün hizmet etmediğimiz, yatırım yapmadığımız ilçemiz kalmadı. İlçeler önceliğimiz olmaya devam edecek. Yeni olan, ilk olan, tek olan işleri yaptık. Ekmekte, Toplu Taşıma ve Su’da en ucuz şehirde yaşıyorsunuz. 350, 400 TL’yi fazladan cebinize koymanızı sağladık. Hepsini yapmak boynumuzun borcuydu. Gönül Belediyeciliği bizim hep önceliğimiz oldu. En huzurlu şehir olarak Kayseri başta gösteriliyorsa bunların sayesindedir. Gönül Belediyeciliği lafta kalmamalı, sözde kalmamalıdır. Bir hep gönül belediyeciliğini projeyle yaptık. Kuru kuruya, boş boş resim çektirememek olmuyor. Sonuçta yaptığımız çalışmalarla gönül belediyeciliğinde başarılı olduk. Bir belediye başkanı için en zor şey Belediye Otobüsüne binmektir. Biz her saat biniyoruz. Başımız dik, alnımız açık. Bir dostum şöyle söyledi. “Çalmadın, çaldırmadın, çok çalıştın” diye söyledi. Şimdi görevi devir – teslim geliyor. Büyükşehir’de de Memduh Abim seçilecek. Başarılar diliyorum.

Milletvekili Taner Yıldız, “Ak Parti ve MHP Adamlığın Adresidir. İttifak bizim omuzlarımıza şöyle bir yük yüklüyor. MHP’nin adayları Ak Parti’nin adaylarıdır, Ak Parti’nin MHP’nin adaylarıdır. “ dedi.

Milletvekili Mustafa Elitaş, “ Tarihi bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Böylesine bir heyecan, coşku anılacak ve tarihe not düşeceğiz. Siyaset gönüllere ulaşma işidir, dava ve vefa işidir. Değerli Başkanımız Mustafa Çelik’in 4 yılda hizmetler tarihin altın sayfalarında anılacaktır. 17 Sıfırı bizim kazanmamız şarttır, mecburiyettir. İki parti tek bir ablem gibi bütün ilçeleri gezeceğiz. Biz her tarafta ülkemizin bekası için oy kullanacağız. “ diye konuştu.

Toplantıda daha sonra Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından hazırlanan kısa film izlettirildi.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun “ Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamları var. Beni bunun için görevlendirdi. Bu benim için büyük bir şereftir. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, bütün hemşehrilerime selamlarını ifade ediyorum. Ben Hz. Mevlana’nın şehrinden geliyorum. Ama Seyyid Burhanettin Hazretlerinin torunlarına selamını getirdim. Kabul edin. Seçimin vadesi ile senedin vadesi çabuk gelir. Topu topu 2 buçuk ay var. Biz siyasiler bütün seçimleri önemseriz. Bu seçim sıradan bir seçim değil. İttilafa karşı ve İttifakın seçimidir bu seçim. Kayseri’nin adaylarını açıklayacağız. Kayseri Ticaretin başkentidir. Kayseri sıradan bir şehir değil. Sırrını anlamak isteyen bu kürsüden bir baksın. Kullara teşekkür etmeyen Allaha şükretmez. Kim taş taş üstüne koymuşsa Allah onlardan razı olsun. Türkiye’nin çatısını çökertilmek isteniyor. Onun için bu ittifak çok önemli. Şeytan her zaman soldan gelmez. Şeytan sağdan gelir adı FETÖ olur, adı PKK olur. Hepsi teröristtir. Adaylarımızın hepsi değerli. Aday gösterilen arkadaşlarımız 1 kere kurban kesecekse gösterilmeyen 2 kurban kesmeleri lazım. Niye Allahım beni bu sorumluluktan kurtardın diye. Emanet kimin üstünde kalmışsa ona yardımcı olmamız lazım. Bu bir dava senlik, benlik değildir.

Ahmet Sorgun konuşmasının ardından Cumhur İttifakı’nın Kayseri Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.

AKKIŞLA : Ayhan ARSLAN

BÜNYAN : Özkan ALTUN

DEVELİ : Mehmet CABBAR

FELAHİYE : Vural COŞKUN

HACILAR : Bilal ÖZDOĞAN

İNCESU : Zekariya KARAYOL

KOCASİNAN : Ahmet ÇOLAKBAYRAKDAR

MELİKGAZİ : Mustafa PALANCIOĞLU

TALAS : Mustafa YALÇIN

TOMARZA : Davut ŞAHİN

YAHYALI : Esat ÖZTÜRK

YEŞİLHİSAR : Halit TAŞYAPAN

Daha sonra Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu sahneye davet edildi. Cumhur İttifakı’nın Adayları ‘TÜRKİYEM’ parçası eşliğinde tanıtıldı.

ÖZVATAN : Halit DEMİR

PINARBAŞI : Memduh UZUNLUOĞLU

SARIOĞLAN : Bekir AYYILDIRIM

SARIZ : Baki BAYRAK

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok sahneye davet edildi. Bütün Adaylarla Birlikte Hatıra fotoğrafı için objektiflere poz verildi.

Yorumlar