Elif Nur Bozkurt Tandoğan / Bünyan'dan Yetiştirdiklerimiz


05/10/1972 yılında Kayseri’nin Bünyan İlçesinde doğmuş. İlk, orta ve Lise öğrenimini Bünyan’da tamamlamış ve 1993 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesinin Kamu Yönetimi Bölümünden birincilikle mezun olmuştur. İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak 1994 yılında Kayseri Kaymakam adayı olarak göreve başlamış 3 yıllık staj programının ardından Adana – Saimbeyli Kaymakamlığı , Kars Susuz Kaymakamlığı, Kars Vali Yardımcılığı, Nevşehir Hacıbektaş Kaymakamlığı görevinde bulunmuş olup, 25 Temmuz 2007 tarihinden beri de Kırıkkale İli Bahşili İlçesi Kaymakamlığı görevini yürütmektedir.

16 yıldır Mülki İdare Amiri olarak görev yapmakta olup, 30.11.2009 tarihinde 1. sınıf Mülki İdare Amirliğine yükselmiştir. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim dalında Yüksek Lisans yapmış olup, İngilizce bilmektedir.

Evli ve 2 çocuk sahibi olup, eşi Derviş TANDOĞAN Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapmaktadır.

Yorumlar

  1. Allah, muvaffakiyetlerini artırsın, başarıları ile gurur duyuyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Elif Hanım,ne güzel seni başarılarınla görmek ve haber almak.Bünyanımızın yetiştirdiği sizler gibi başarılı simaları görmek bir Bünyanlı olarak beni çok mutlu etti.Rabbim hayatınızda başarılı,sağlıklı günleri daim etsin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Lütfen görüş ve düşüncelerinizi buraya yazınız.