Bünyan Lisesi'nin 1987 yılı mezunları öğretmenleriyle buluştu


Çoğunluğunu 1987 yılında Bünyan Lisesinden mezun olanların oluşturduğu Bünyan Dostları Grubu yıllar sonra lise öğretmenlerini tek tek bularak Bünyan’da bir araya getirdi. Öğretmenlere hem iftar, hem de emeklerin karşılığı olarak plaket verildi.
Aralarında Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen’in de bulunduğu yaklaşık 150 kişilik Bünyan Dostları Grubu aileleri ve çocuklar ile Bünyan’da bir araya geldi.
Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Yıldırım, Mahalli Seçimlerde Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı olan Necati Bağış, Milli Eğitim Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Meral Hacıpaşaoğlu’nun da aralarında bulunduğu 20 lise öğretmeni iftara davet edildi.
Organizasyon Komitesi adına bir konuşma yapan Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Şener Serim amaçlarının Bünyan’da eski günleri anmak ve Bünyan için güzel şeylerin yapılmasına vesile olmak olduğunu belirtti.
Bünyan Lisesi Eski Müdürü Atilla Dağaşan ise yıllar sonra eski öğrencilerinin göstermiş olduğu vefa duygusunun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
Sahneye tek tek davet edilen öğretmenlere plaket verildi. Öğretmenler, eski günlerle ilgili hatıralarını ve düşüncelerini paylaştılar.

Yorumlar

  1. Sevgili Burhanettin Akbaş Gecemiz ile ilgili videoyu umarım izlemişindir.İzlemediyseniz size ulaştırabiliriz.

    Şener SERİM
    Hacılar Şube Müdürü

    YanıtlaSil
  2. İzlemedim Şener Bey, izlemeyi çok isterim. Selam ve svegiler.

    YanıtlaSil
  3. değerli kardeşim şener bu aile fotokrafında bulunmayı çok arzu etmeme rağmen ALLAH nasıp etmedi inşallah bir dahakı toplantıya akbaba aılesı adına katılacağim tüm arkadaş eş ve dostlarıma ALLAHtan sıhhat afıyet temennı ederım
    ulvi ziya AKBABA

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Lütfen görüş ve düşüncelerinizi buraya yazınız.