Kızılay Kayseri Şubesi Bünyan İlçesinde istişare toplantısı yaptı


Kızılay Kayseri Şubesi Bünyan İlçesinde istişare toplantısı yaptı.
Bünyan İlçesinde Kızılay Kayseri Şube Başkanlığı tarafından istişare toplantısı yapıldı.Toplantıya Bünyan ve Talas Şube başkanları ile il ve ilçe şube yönetim kurulu üyeleride katıldı. 
Şube Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı öncesi Bünyan İlçe Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ve Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen ziyaret edildi.Belediyedeki ziyarete Bünyan İlçe Emniyet Müdürü İsmail Turgut, Mhp Bünyan İlçe Başkanı Kadir Yalçın ve Otobüs İşletmesi Genel Müdürü Mustafa Dizdar ile İlçe Cumhuriyet Başsavcısıda katıldı.
Ziyarette konuşan Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, ilk kez ilçede bir istişare toplantısı yaptıklarını ve bu toplantıların devamının geleceğini söyledi.İlerde Kızılay Kan Merkezi yetkililerininde ilçeleri ziyaret edeceğini belirten Uzandaç,ilçelerde kan toplama kampanyalarının başlayacağını söyledi.
 Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen de ilçede yürütülen belediye çalışmaları ile bazı projeler hakkında misafirlere bilgi verdi.İlçeye son bir yıl içerisinde 5 binin üzerinde ziyaretçi getirdiklerini ifade eden Özmen, ilçeye yapılacak Cezaevi Kompleksinin Temelinin Ekim ayında atılmasını beklediklerini söyledi.

Yorumlar