Bünyan Belediyesinde zam sevinci

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Bünyan Belediyesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.
Bünyan Belediyesinde gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanı Mehmet Özmen Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, belediye meclis üyeleri ile sendika temsilcileri katıldı.
Gerçekleştirilen törende konuşma yapan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, "İmzaladığımız bu toplu iş sözleşme 2010 ila 2012 yılları arasında 2 yıllı kapsamaktadır. Üyelerimizin ilk yıl ücretlerine yüzde 20 ikinci yıl yüzde 15 oranında zam uygulanacaktır. Bünyan Belediyesinde üyemiz olan 21 işçi arkadaşlarımız çalışmaktadır. İşçi arkadaşlarımızın maaşlarına net 150 TL ila 200 TL zam gelecektir.Bünyan Belediyesinde çalışan arkadaşlarımızın şuan itibariyle maaş, ikramiye ve sosyal hak alacakları bulunmadığından başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. "İŞÇİNİN ALIN TERİ KURUMADAN GEREĞİNİ YAPIYORUZ"
Bünyan Belediye Başkanı Özmen' de amaçlarının ilçelerine en kaliteli en güzel hizmeti verebilmek olduğunu söyleyerek, "İşçi arkadaşlarımızın alın terleri kurumadan gereğini yerine getirmeye çalıştık. Takım arkadaşlarımızla birlikte hareket ediyor ve Bünyan'a en iyi şekilde hizmeti yapacağımıza inanıyorum. İşçi arkadaşlarımızın çalışmalarından ve verdikleri hizmetlerden memnun olduğumuz için vereceğimiz zammın en iyisini verdik. Allah hayırlı mübarek olsun" diye konuştu.

Yorumlar