Bünyan'da Yaşlı Bakım ve Kadın Sığınma Evi için Kermes...

Bünyan’a belediye ve hayırseverler tarafından yaptırılacak olan Yaşlı Bakım ve Kadın Sığınma Evi için MHP Bünyan İlçe Kadın Komisyonları tarafından gıda, giyim ve ev eşyası üzerine hayır kermesi açıldı. 

20 kişilik mini daireler şeklinde yaptırılacak  proje kapsamında hayata geçirilecek olan Yaşlı Bakım ve Kadın Sığınma Evi yararına düzenlenen kermesin açılışı Bünyan İlçe Meydanında bulunan Aşık Harbi-Adnan Türköz Parkında yapıldı. Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eraslan, Bünuan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, MHP İlçe Başkanı Kadir Yalçın, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit, Bünyan protokolü ve ilçe halkı katıldı.
            Açılış öncesi bir konuşma yapan Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, yaptırılacak olan Sığınma Evi’ne maddi manevi katkıda bulunan ve bulunacak olanlara teşekkür etti.
        Özmen, “Bir çok ilçede olmayan bir merkez yapacağız. Ülkemiz çok zor şartlardan geçiyor. Bu zor şartlarda vatandaşlarımıza bir nebze olsun yardımcı olmaya çalışacağız. Ama bütün bunlar belediye olarak sadece bizim çabamızla olmaz. Zorlukları ancak birlik-beraberlikle aşabiliriz düşüncesiyle bu kermes açıldı” dedi.  
            Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Eraslan’da proje için destek vereceğini belirterek “Dinimizin ve insanlığın gereği dayanışmadır. Bu projeyi hayata geçirenlere bu anlamda teşekkür ediyorum. İnsan olmak dayanışmak, insan olmak paylaşmaktır” diyerek birlik, beraberlik mesajı verdi.
Konuşmaların ardından Bünyan İlçe Müftüsü Yusuf Uzun’un yaptırdığı duanın ardından kurdele kesilerek kermes hizmete açıldı. Açılışın ardından davetliler kermes çadırlarını gezerek alışveriş yaptılar.
Kermes 9 Mayıs Cuma gününe kadar açık kalacak

Yorumlar