Bünyan 4.Trap Atışları ve Sucuk Şenliği yapıldı

Bünyan Avcılar Kulübü tarafından bu yıl 4. düzenlenen Trap atışları ve sucuk şenliği Bünyan Pınarbaşı tesislerinde yapıldı. Etkinlikte beş bin mermi kullanıldı. Etkinliklere MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eraslan da katıldı.

Av mevsiminin sona ermesi ile birlikte avcılar trap atışları başladı. Şahbaz Panel Radyatör, Sıhhı Tesisatçılar Odası ve Bünyan Belediyesinin sponsorluğunda yapılan Trap atışlarına ilgi büyüktü.
Trap atışları ve sucuk şenliğine MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eraslan, MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Bünyan Avcılar Kulübü Başkanı ve İGM üyesi Ömer Özcan ile sponsor firmaların yetkilileri katıldı.

Bünyan Belediyesi Pınarbaşı tesislerinde yapılan trap atışlarına startı MHP MYK Üyesi Mustafa Eraslan verdi.

Büyük heyecanın yaşandığı trap atışlarına dereceye giren ilk üç avcı av tüfeğiyle ödüllendirildi.

Çok sayıda av meraklısı piknik ortamında atış yapmanın keyfini yaşadı.

Burada bir konuşma yapan Avcılar Kulübü Başkanı ve MHP Bünyan İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Özcan, av sezonunun sona ermesiyle birlikte trap atışlarına başladıklarını ifade ederek “Burada hem eğleniyoruz. hem de atış eğitimi yapıyoruz” dedi.

Şahbaz Panel Radyatör Genel Müdürü Şaban Güner’de etkinliğe sponsor olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Güner bu tür organizasyonlarda her zaman yer alacaklarını kaydetti.
            Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Hayrullah Sundu ise trap ve sucuk şenliğine her zaman için destek vereceklerini söyledi.

Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen’de  trap atışları ve sucuk şenliğine katkıda bulunanlara teşekkür ederek ileriki yıllarda da bu etkinliğin daha kapsamlı olarak yapılacağını kaydetti.

Yorumlar