2. Bünyan Buluşması' festivali 27 Temmuz'da başlayacak

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde bu yıl 2.'si gerçekleştirilecek olan '2. Bünyan Buluşması' festivali 27 Temmuz'da başlayacak.
Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek 'Bünyan Buluşması'nın renkli geçeceğini söyleyerek, tüm halkı 27 Temmuz'da başlayacak ve 5 gün sürecek festivale davet etti.
Festival hakkında bilgiler veren Özmen, 27 Temmuz'da başlayacak festivalin ilk gününde 3 ayrı mahallede dev ekran kurularak halka film izlettirileceğini söyledi. Özmen, "25 yıl sonra tekrar hayata geçireceğimiz sinema etkinliği ile 3 ayrı mahallede kurulacak dev ekranlarla halkımıza sosyal aktivite imkanı sağlayacağız. 5 gün sürecek etkinlikte halı ve girabolu festivali yapılacak. Geçtiğimiz yıl katılımın son derece yüksek olduğu etkinlilikte, Nefes Nefese isimli 50 kişilik grup, bir dizi etkinlik yapacak. Yöresel sanatçıların konseri, şiirler, havai fişek gösterilerinin yapılacağı etkinlikte halkımız yılın içerisindeki stresini burada atacak. 30 Temmuz Cuma günü etkinlikler kapsamında açılışlarımız olacak. Pınarbaşı mesire alanı, Bünyan Belediyesi Sosyal Tesisleri, mahalle parkları ile Bünyan Belediyesi Hizmet Binası ve yapımı tamamlanan 80 bin metrekare kilitli parke yolun açılışını gerçekleştireceğiz. Öte yandan ünlü sanatçı Latif Doğan, 'Küstüm Show'u Bünyan'da yayınlanacak" dedi.
Festivalde halı stantları kurularak en güzel halıları uygun fiyatlarla satışa sunulacağını söyleyen Özmen, girabolu stantların da kurularak halka ikramlarda bulunulacağını ifade etti.
Özmen, tüm Kayseri halkının festivale davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar

Yorum Gönder

Lütfen görüş ve düşüncelerinizi buraya yazınız.