CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen'den güzel bir ev sahipliği örneği

Kayseri'de Türk siyasetinin en ilginç karelerinden biri yaşandı. CHP'nin otobüsüne MHP'li başkan bindi!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri ziyaretinde en ilginç olaylardan biri Bünyan'da yaşandı. Bünyan'ın MHP'li belediye başklanı Mehmet Özmen, Kılıçdaroğlu'nun seçimde kullandığı CHP otobüsüne bindi ve bozkurt işareti yaptı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da otobüs turunun ardından MHP'li başkanın evsahipliğinde belediye tesislerinde çay molası verdi.
Kılıçdaroğlu'nun zihinsel engelli çocukların rehabilitasyon merkezine yaptığı ziyarette kendisini karşılayan belediye başkanı, buradan şehir merkezine kadar CHP otobüsünde yolculuk etti.
CHP'NİN OTOBÜSÜNDE BOZKURT SELAMI
Otobüste siyasi görüşünü ifade etmek için bozkurt işareti yapan Özmen, 'niye bu otobüse bindiniz?' sorusuna "CHP Genel Başkanı Bünyan'a gelmiştir, şeref vermiştir. Halk olsun üst düzey yetkili olsun buraya gelen herkes bize şeref verir" dedi.
Başkan Özmen, Başka liderlerin otobüsüne de biner misiniz?" sorusuna ise "bölücüler dışındaki herkesi ağırlarım, herkesin otobüsüne binerim" dedi.
Öte yandan otobüs turunun ardından CHP lideri, Başkan Özmen'in evsahipliğinde belediye tesislerine giderek vatandaşlarla sohbet etti.

Yorumlar