Bünyan Halı ve Gilabolu Festivali sona erdi

Bünyan İlçesinde gerçekleştirilen 2.Bünyan Halı ve Gilaboru Festivali sona erdi. Festivalin son gününde de bir dizi gösteri yapıldı.
5 gün süren etkinlikler bayram havasında geçerken yurt içinden ve yurt dışından gelen vatandaşları unutulmaz bir festival havası yaşadı.

Bünyan ilçesi Bayramlı Mahallesi, Kaz Irmağı mevkiinde gerçekleştirilen etkinliğin final akşamında ünlü sanatçı Latif Doğan, Latif Doğan’la Küstüm Show program çekimlerini Bünyan’da gerçekleştirdi. 11 Ağustos Çarşamba akşamı Flash TV de yayınlanacak olan Latif Doğan’la Küstüm Show programı çekimlerine; Latif Doğan’ın yanı sıra Ünzile, Mehmet Yakar, Aşık Sefai ve Şair Ahmet Coşkun konuk olarak katıldı. Yaklaşık 15 bin Bünyanlının nefeslerini tutarak izlediği programın çekimleri 4 saat sürdü.
Latif Doğan’la Küstüm Show program çekimlerine; Bünyan Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, merkezi Ankara’da bulunan Erciyes Kayserililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Şahin ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Gümrükler Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Güney, MHP Bünyan İlçe Başkanı Kadir Yalçın, Bünyan Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Kaplan ve binlerce Bünyanlı katıldı.
Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Bünyan halkının bu yıl ikincisi yapılan Halı ve Gilaboru Festivaline sahip çıktığını belirterek bu sahiplenmenin kendilerini gururlandırdığını söyledi.
Özmen,”Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Bünyan Halı ve Gilaboru Festivali’nin son günündeyiz. İlk 3 gün yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı sinema günleri etkinliğini gerçekleştirdik. 4. gün Nefes Nefes Anadolu programında büyük bir coşku ve büyük bir kalabalık mevcuttu. Festivalimizin son gecesinde ise ‘Latif Doğan’la Küstüm Show’ programı çekimleri ile halkımıza hitap etme şansını buluyoruz. Önümüzdeki senelerde daha kalabalık, daha büyük, daha geniş çaplı organizasyonlar yapabilmek için mücadele veriyoruz. Her şeyden önemlisi Bünyan’ın ve Bünyanlı vatandaşlarımızın bu festivale sahip çıkması bizim için çok önemliydi. İnsanımızın hayat standardını iyileştirmeye çalışırken yol, su, kanal gibi belediye çalışmalarını yaparken bu tip sosyal aktivitelerle hizmetimizin desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu tip sosyal aktivitelere insanımızın çocukları ile birlikte katılıyor olması da bizim için gerçekten çok büyük bir gurur. İnşallah bundan sonraki senelerde daha büyük, daha geniş çaplı organizasyonlar yapacağız. Sayın halkımızın ve kamuoyunun festivalimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar