Mehmet Özmen: "Bünyan'ın altyapısını güçlendiriyoruz"




Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, göreve geldikleri 29 Mart 2009 yılından bugüne kadar, Bünyan ve Bünyalı'nın yaşam standardını yükseltmeyi hedeflediklerini belirterek, öncelikli çalışmalarının altyapıyı güçlendirmek olduğunu söyledi.
Bünyan Belediyesi'nin MHP'li Başkanı Mehmet Özmen, Bünyan'da birçok çalışma yaptıklarını, hedeflerinin Bünyan'ın ve Bünyanlı'nın yaşam standardını yükseltmek olduğunu belirtti.

Göreve ilk geldikleri 29 Mart 2009 tarihinden beri Bünyan'daki en büyük sorun olan altyapı sorunlarını bitirerek, altyapıyı güçlendirmek olduğunu ifade eden Başkan Özmen, "2009-2010 Belediye çalışmalarımızda Kasım ayı çalışmaları toparlanmış durumda. 29 Mart 2009 tarihinde göreve başlandığımızdan bugüne Bünyan'ın, Bünyanlı'nın hayat standardını yükseltmek adına yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Bünyan'da alt yapı ve üst yapı problemi, maalesef çukurlardan yürünemeyen yollar, özellikle alt yapıda hiç bitmek, tükenmek bilmeyen sorunlara bir an önce el atmamız gerekiyordu. Bu bağlamda 100 bin metrekarenin üzerinde yaptığımız yol çalışmaları, 11 mahalle 12 sokak çalışmamız, ana yol çalışmalarının Kasım ayı itibariyle yüzde 90'ı bitmişti" dedi.


2011'de çalışma dönemlerinde de eksik kalan ana hatlar bitirileceğini, ara sokaklarda da bu çalışmaların devam edeceğini kaydeden Özmen, "Bu çalışmaları yapmamızın ana sebebi de, vatandaşın hayat standardını bir an önce yükseltmektir. İnsanlarımızın, çocuklarımızın okullarına işlerine giderken ayağına çamur değmeden gönderebilme adına bir mücadeledir bu" şeklinde konuştu.


Özmen, "Yaptığımız yollarda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da üst yapıya geçmeden o sokakta, o cadde alt yapıya halletmeyi hedefliyoruz. Toplamda 16 kilometre gibi kanalizasyon çalışmaları da bitirildi" diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar