Bünyan Mezunlar Buluşması Kayseri Hakimiyet Gazetesinde...

Geleneksel Bünyan mezunlar buluşması yapıldı.
Bünyan Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Lisesinde mezunlar buluşması gerçekleştirildi. Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Konya Valisi Muammer Erol gibi bir çok bürokratlarında mezun olduğu okulun mezunlar buluşmasına yaklaşık 400 kişi katıldı.
Mezunlara etli bulgur pilavı ikram edildi.
Okul Müdürlüğünce düzenlenen programa değişik illerden bir çok kişi katılırken eski öğrenciler okullarını görmenin, sınıf arkadaşları ile hatıraları tazelemenin heyecanını yaşadılar.
Mezunlar buluşmasında okulun eski öğretmenlerinden yazar Atiye Güner Tümüklü de kitaplarını imzaladı ve kitabın gelirlerinin okula bağışlanacağını söyledi.
Programın sonunda Hüseyin Akay’a, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’na, Emekli Öğretmen Yazar Atiye Güner Tümüklü’ye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
HÜSEYİN AKAY’A İLKOKUL ÖĞRETMENİ SÜRPRİZİ
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ın ilkokul öğretmeni Aysel Küçük’te mezunlar gününe katılarak eski öğrencisine plaket takdim ederken öğretmen olarak öğrencilerini başarılı görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Hüseyin Akay ise Öğretmeni ile yıllar sonra karşılamanın mutluluğu ve heyecanını yaşadığını belirtti.
ATİYE GÜNER TÜMÜKLÜ’YE KİRMEN HEDİYE EDİLDİ
Okulun eski öğretmenlerinden yazar Atiye Güner Tümüklü kitaplarını imzalarken ilginç bir hediye takdim edildi.
Okulun öğretmenlerinden İsmail Solak kendi elleri ile yaptığı kirmeni hediye etti. İzmir’de yaşayan yazar Tümüklü birçok kimsenin kirmenin unuttuğunu ve bu hediyeden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek öğretmen İsmail Solak’a teşekkür etti.
Okul Müdürü Seyit Burhanettin Akbaş ilk defa yapılan mezunlar buluşmasını geleneksel olarak yapmayı planladıklarını söyledi.
Okulun 1948 de Bünyan Ortaokulu olarak açıldığı daha sonra Bünyan Lisesi ve Bünyan Ticaret Lisesi olarak hizmet verdiği ve son olarak Milli Eğitim Bakanlığınca Çok Programlı Liseye dönüştürüldüğü öğrendi.

Teşekkürler Kayseri Hakimiyet Gazetesi... 24 Temmuzda hem 1. sayfadayız, hem de 7. sayfada tam sayfadayız.

Yorumlar