Tevfik DÜZEN: "Bu memlekete vefa borcunuz var bunu ödemenin tam zamanı"

BÜNYANIMIZ İÇİN.
Görünen o ki salgınla mücadele ülkemizde bir süre daha devam edecek. Bu kapsam da devletimizin yükünü hafifletmek ve milletimizin ihtiyaçlarını giderebilmek anlamında acil olarak Bünyan idarecilerini ve yetkililerini önlem almaya ve harekete geçmeye davet ediyorum.
1-Tüm kurumlar, odalar, birlikler ve Bünyanımız hayırsever varlıklı iş insanları bir araya gelerek imkanlarını vatandaş İçin seferber etmeli fon ve kaynak oluşturmalı.
2-Acil olarak Bünyan'da maske üretimi ve dezenfektan üretimine geçilmeli hem istihdam sağlanmalı hemde vatandaşın bu anlamda ihtiyaçları karşılanmalı.
3-Acil ihtiyaç sahipleri tespit edilerek ihtiyaçları giderilmeli.
4- Bu süreçte işten çıkarılan Bünyanlı vatandaşlarımız var ise acil tespit edilerek bu süreç geçene kadar destek sağlanmalı.
5- Resmi olarak kapatma kararı verilen esnaflarımızın iş yeri kira ise dükkan sahipleri tespit edilmeli ve acil toplantıya davet edilerek ihtiyacı olmayanlardan bu süreçte fedakarlık beklenmeli, ihtiyacı olanlara ise oluşturulan kaynaktan ödeme yapılarak esnaflarımızın yükü azaltılmalı.
Yıllarca bu memlekette STK ları odaları ve kurumları vatandaşlarımızın aidatları ve ödemeleri ayakta tuttu. Şimdi ise vatandaşlarımızı ayakta tutma zamanı.
Bu memlekete vefa borcunuz var bunu ödemenin tam zamanı.
Saygılarımla.
Sevdamız Bünyan
MHP Bünyan ilçe Başkanı.
Tevfik DÜZEN

Yorumlar