Bünyan'da 500 çam fidanı toprakla buluştu

Bünyan Belediyesi'nin '10 Bin Ağaç Toprakla Buluşuyor' kampanyası' çerçevesinde, merkezi Ankara'da bulunan Erciyes Kayserililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gönderilen 500 çam fidanı, Pınarbaşı Mesire Alanına dikildi.

Fidan dikim töreni öncesi Erciyes Kayserililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünsal Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette dernek başkanı Şahin Özmen'e duvar saati, Özmen de Şahin'e el dokuması seccade hediye etti.
ziyaretinin ardından belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve dernek yönetiminden oluşan yaklaşık 50 kişilik heyet, ilçe meydanı ve tarihi mekanları gezdi.
Gezinin ardından Pınarbaşı Mesire Alanına giden heyet, 500 çam fidanını toprakla buluşturdu.
Ünsal Şahin, törende yaptığı konuşmada, derneklerinin henüz 3 ay önce kurulduğuna dikkati çekerek, Bünyan Belediyesi'nin çağrısı üzerine kendilerine bu konuda destek olduklarını söyledi.
Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen de 2010 yılı içerisinde ilçe geneline 10 bin ağaç dikmeyi hedeflediklerini kaydetti.
Verdikleri desteklerden dolayı dernek yönetimine teşekkür eden Özmen, ağaç dikimini yaptıkları mesire alanı çevresinde projenin yavaş yavaş hayata geçtiğini sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirildi ve ardından Bünyan İlçe Stadyumuna geçilerek Bünyan Belediyespor-Sarıoğlanspor Amatör Futbol Takımları arasında oynanan hazırlık maçı izlendi.

Yorumlar