BÜNYAN'DA ÖĞRENCİLER YARARINA HAYIR KERMESİ AÇILDI

Özel Naci Baydemir Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan maddi durumu yetersiz öğrenciler yararına hayır kermesi açıldı. İlçe meydanında bulunan Aşık Harbi-Adnan Türköz Parkı içerisinde gerçekleştirilen kermes açılışına İlçe Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Mehmet Özmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özdoğan, şube ve okul müdürleri, Özel Naci Baydemir Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Savaş Gökçe, Bünyan Özel Nesil Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Doğan Dursun ve yöneticileri , yurt görevlileri , öğretmenler ,öğreniler ve tüm ilçe halkının kermese katılımıyla açıldı.

Özel Naci Baydemir Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Savaş Gökçe, yurtta 36 öğrenci kaldığını ifade ederek, kermesten gelen gelir sayesinde hem maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardım hemde burs sağlanacağını kaydetti.
Kermesin açılışında konuşan İlçe Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, her yıl öğrenciler yararına kermes açtıkları için yurt yetkililerine, derneğe ve emeği geçen tüm görevlilere teşekkür etti.
Yapılan konuşmaları ardından açılış protokol mensupları tarafından gerçekleştirildi. Giyim, gıda ve el sanatları üzerine açılan kermes çarşamba günü akşama kadar açık kalacak.

Yorumlar