Tekden Kayseri Koleji ve Bünyan Belediyesi 700 fidan dikti

Tekden Koleji ve Bünyan Belediyesi ortaklığında Çamlık Tekden Ormanlığı'na öğrenciler tarafından 700 fidan dikildi.

KAYSERİ (İHA) - Tekden Koleji ve Bünyan Belediyesi ortaklığında Çamlık Tekden Ormanlığı'na öğrenciler tarafından 700 fidan dikildi.
Programa Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Efe, Tekden Koleji Okul Müdürü Nuri Özkan, STK'lar ve Tekden Koleji öğrencileri ile öğretmenleri katıldı.
Programda konuşma yapan Tekden Koleji Okul Müdürü Nuri Özkan "Biz bu fidanları öğrencilerimize çok heyecanlı bir şekilde dağıttık. İnşallah sizler tertemiz ellerinizle gönülden vereceğiniz sevgiyle ve suyla o fidanlar büyüyecek" dedi.
Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen ise, "Bu fidanlar bizim umutlarımız olacak sonra bu umutlar yeşerecek büyüyecek ve sizler hepimizin umutları olacaksınız" diye konuştu.
Tekden Koleji Genel Müdürü İbrahim Orhan da "Kayseri'nin ilçelerinin de bizlerin kardeşi olduğunu hatırlamak ve öğrencilerimize sosyal sorumluluk projesi kapsamında kendi simlerine dikecekleri ağacın gelişimi ile kendi gelişimleri arasında bağ kurmaların hedefledik" şeklinde konuştu.
Yapılan fidan dikiminde öğrenciler, üzerlerinde kendi isimleri bulunan künyeleri alarak dikecekleri fidana bağladı. En çok fidan diken öğrencilere de Belediye Başkanı Mehmet Özmen tarafından başarı sertifikası verildi.

Yorumlar