Ak Parti Bünyan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Bünyan İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Saadet Partisi Bünyan İlçe teşkilatı ve bir MHP İl delegesi toplu olarak AK Parti saflarına katıldı. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Bünyan'daki coşkunun her geçen gün arttığını belirterek İlçe teşkilatına "Bünyan'ı AK Parti'nin Kalesi yapın" dedi.
AK Parti Bünyan İlçe Danışma meclisi toplantısına TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Şahin İl Yönetim Kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.


Divan Başkanlığını AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Şahin'in yaptığı İlçe Danışma Meclisi toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Süleyman Yıldırım, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yıldırım, "Dünya lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan nasıl azim ve gayretle, inanarak çalışıyorsa bizlerde en az onun kadar çalışmalıyız ve gücümüzü göstermeliyiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise Bünyan'ın her geçen gün hareketlenen bir ilçe durumuna geldiğini belirterek ilçe danışma meclisindeki coşkudan övgüyle bahsetti. Bünyan'ın daha güzel şeylere layık olduğunu belirten Dengiz, "Bu enerji ve olumlu sinerjinin karşısında hiç bir güç duramaz. Yeter ki biz bu işe inanarak kendimizi verelim ve yola çıkalım göreceksiniz önümüzdeki seçimleri kazanmaktan hiç kimse bizi alıkoyamaz. İlçe danışma meclislerimizi artık daha kapsamlı ve katılımlı bir şekilde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Biz zaman zaman belediye başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla ve ana kademedeki arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ama İnşallah bundan sonra daha sık birlikte olacağız. Yeter ki siz bu sıcaklığı gösterin, yeter ki siz burada olun, yeter ki siz AK Parti bizim Partimiz, Ak Parti'yi Bünyan'ın kalesi yapacağız deyin" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise "AK Parti iktidarı ile Bünyan'a birçok hizmet gelmiştir. Çünkü bizler Bünyan'ı gerçekten çok seviyor ve önemsiyoruz. Yaptıklarımız halkımız tarafından çok iyi şekilde bilinmekte ve takdir edilmektedir. AK Parti vaat veren bir parti değildir. Söz vermeden işini yapıyor ve neticelendiriyor. Bünyan yolu yapılan çalışmalar neticesinde bu yılsonuna kadar Malatya yoluna kavuşacak. Ayrıca AK Parti Milletvekillerinin gayretleri ile Bünyan Cezaevi projesini buraya yapılması için gayret gösterdik. Etüt çalışmaları bitti. Arazi kamulaştırmalarında ufak tefek sıkıntılar var. Onlarda tamamlanmak üzere. 30 Milyon TL ödenek konuldu. Projesi de ihale edildi ve bir yıl içerisinde bitmiş olacak. Yani bu proje ile buraya yeni bir Bünyan kuruluyor. Bunu da AK Parti iktidarı kuruyor" şeklinde konuştu.

Yapılan Konuşmaların ardından Saadet Parti Bünyan İlçe teşkilatının tamamı ile MHP İl delegesi bir kişi AK Parti saflarına katıldı. AK Parti'ye katılan Saadet Partisi eski ilçe Başkanı Özcan Şenyürek, "AK Parti'ye geçmekten de gurur duyuyorum" dedi. Yeni AK Partililerin rozetlerini ise TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ve AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz taktılar.

Büyük coşku ile gerçekleştirilen Rozet takma töreninin ardından ilçe danışma meclisi toplantısı karşılıklı görüş alışverişleriyle devam etti.

Yorumlar