BÜNYAN BAŞTAN SONA YENİLENİYOR






BÜNYAN BAŞTAN SONA YENİLENİYOR
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Fen İşleri alanında yapılan çalışmaları değerlendirerek, Bünyan’ı ve Bünyanlıları yine ilklerin beklediğinin mesajını verdi.
Bünyan genelinde 200 kilometreye yakın kilitli parke ve yol çalışması yapacaklarını ifade eden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu,başlatılan çalışmaların startını Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde kesilen kurbanla, dualar eşliğinde verdi.
Yapılacak olan yollara ilk parkeyi de kendisi koyan Başkan Şinasi Gülcüoğlu,’’ Bu güne kadar mahallelerimizde 45.000 metre kare kilitli parke yaptık. Bünyan merkezde 22.600 metrekare sıcak asfalt yapımını gerçekleştirdik. Yine bu alanda yapılan çalışmalarla devam edecek olursak, asfalt tamiri için yaklaşık 700 ton malzeme kullandık. Bununla birlikte yine asfalt tamiri için 75 ton torba asfalt kullandık. Tabi bunlar, geçmişte neredeyse 1 kamyon asfalt dahi bulunamayan, alamayan bir belediye göz önünde bulundurularak değerlendirilmelidir’’ dedi.
Bünyan’a ilk defa kendi dönemlerinde sıcak asfalt döküldüğünü hatırlatan Başkan Gülcüoğlu, yeni başlatılan yol yapım ve alt yapı çalışmalarıyla alakalı olarak tek seferde 200 kilometreye yakın bir yol çalışmasının da Bünyan için bir ilk olduğunu söyledi.
Bünyan Cumhuriyet Mahallesi ve Hoca Ahmet Yesevi Caddesinde başlatılan çalışmaların merkezde Fatih ve Sümer Mahalleleriyle devam edeceğini ifade eden Başkan Gülcüoğlu,’’ Merkezde başlatılan çalışmaların yanı sıra, Agcalı, Samağır, Köprübaşı, Karadayı, Kösedayılı, Musaşık gibi mahallerimizde sürecek. Buralarda zaman içinde yıpranan yer yer göçükler oluşan yollarımızı tamamen sökerek alt yapısını tamamladıktan sonra revize etmiş olacağız. Bazı bölgelerimize ise daha önce planlamasını yaptığımız şekilde gerekli zemin çalışmalarını tamamladıktan sonra, yapılacak kilitli parke ile vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız’’ şeklinde konuştu.
Yapımına başlanan çalışmaları en kısa sürede tamamlayacaklarına vurgu yapan Başkan Gülcüoğlu;’’ Planlanan hizmetler nihayete ulaştığı zaman ilçemiz baharla birlikte yeni bir çehre kazanmış olacak’’dedi.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu yapılan hizmetlerin şimdiden Bünyan’a ve Bünyanlılara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar