BÜNYAN BELEDİYESİ GELENEKSEL İFTAR BULUŞMALARI İLE 8 NOKTADA BİNLERCE VATANDAŞI AĞIRLAYACAK


BÜNYAN BELEDİYESİ GELENEKSEL İFTAR BULUŞMALARI İLE 8 NOKTADA BİNLERCE VATANDAŞI AĞIRLAYACAK

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Bünyan'ın farklı mahallerinde 8 toplu iftar etkinliği düzenleneceğini bildirdi. İftar yemeklerinin yan ısıra iftar sonrası Karagöz-Hacivat,Semazen ve ney dinletisi, ilizyon gösterileri ve çocuk oyunları sahnelenecek.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu yaptığı açıklamada, ramazan ayının huzur ve bereketini Bünyanlı vatandaşlarla paylaşacağını belirtti. Başkan Gülcüoğlu, "İftar buluşmaları için hazırlıklar tamamlandı. Mübarek ramazan ayının ülkemiz ve tüm İslam âleminin selameti için hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm hemşehrilerimizin ramazanını tebrik ediyorum." dedi.

Başkan Gülcüoğlu ramazanın muhtevasına uygun buluşmalarda gönül kapılarını aralayacağını geçen yıl yaklaşık 10 bin vatandaş ile aynı sofrayı paylaştıklarını belirterek bu yılda hep birlikte ramazan ruhunun idrak edileceğini ifade ederek etkinliklere tüm vatandaşları davet etti.

Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları 02 Haziran'da Karakaya mahallesinde başlayacak ve sırasıyla 05 Haziran Tuzhisar,09 Haziran Koyunabdal, 12 Haziran Süksün ,16 Haziran Güllüce, 19 Haziran Elbaşı,22 Haziran Akmescit, 23 Bünyan Merkez olmak üzere 8 farklı noktada yapılacak.İftar yemeklerinin yanı sıra farklı etkinlik ve gösterilerde Bünyanlı vatandaşlar ile buluşacak.
Kaynak: Bünyan Belediyesi Basın

Yorumlar