Memduh BÜYÜKKILIÇ Başkan'dan Bünyanlılara "Pınarbaşı" Müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bünyan’ı ziyaret etti.

Bünyan’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Büyükkılıç’ı, Bünyan Belediyesi önünde Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç, belediye personeli, vatandaşlar ve partililer karşıladı.

Belediye girişinde bir süre Bünyan’ın simgelerinden olan küçük bir tezgahta halı dokunmasını izleyen ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Büyükkılıç, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bünyan halkına verdikleri destek için teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, “Bizlere, Bünyan Belediye Başkanımıza ve Cumhur İttifakına sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Özkan Başkan ile el ele vermek suretiyle Şehitler Diyarı Bünyan’ımıza yakışanı yapacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.

Bünyan Belediye Başkanı Altun da Başkan Büyükkılıç’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek “Bize güç veriyorsunuz. Bünyan halkı, tüm Kayseri halkı gibi sizleri çok seviyor. Desteğini her zaman üzerimizde hissettiğimiz Sayın Başkanımıza, teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra el ele güzel ilçemize birlikte hizmet edeceğiz. Tüm ilçelerimizi gibi Bünyan’ında kendilerinde özel bir yeri olduğunu biliyoruz. Başkanımızın destekleri ile hemşehrilerimizi rahatlatacak, ilçemizi hak ettiği hizmet kalitesine ulaştıracak projeleri ve çalışmaları bir bir hayata geçireceğiz.” diye konuştu.

Bünyan Belediyesi’nden yürüyerek AK Parti İlçe Teşkilatı’na geçen Başkan Memduh Büyükkılıç ve Başkan Özkan Altun, İlçe Başkanı Yıldırak Hakkı Koç ile görüştü. Başkanlar burada parti yöneticileriyle de bir araya gelerek seçimlerde gösterdikleri gayret ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ve Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Bünyan Kadın ve Gençlik merkezini ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve beraberindeki heyet,birlikte Bünyan’ın en güzel yerlerinden Pınarbaşı Mesire Alanı’na da geçti. Mesire alanında incelemelerde bulunan Başkanlar mesire alanının ortak bir projeyle kısa zamanda hizmete sunulacağını belirtti.

Yorumlar